Personvernsvilkår for Topokart Android

Personvern

Sist endret: 9.februar, 2021

Hjelmeland Aboveapps drifter nettsiden https://aboveapps.no, https://topokart.no og mobilapplikasjonen Topokart for iOS og android.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling og bruk av personopplysninger når du bruker vår tjeneste.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke appen, godtar du innsamlingen og bruken av informasjon i samsvar med personvernet. Med mindre annet er definert i personvernreglene, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken, de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser.

Innsamling og bruk av data

Alle data du oppretter i appen lagres kun lokalt på din telefon, dette gjelder også kartfliser. Derfor er det viktig at du tar hyppige backups i tilfelle noe skulle gå galt. Vi bruker Google Analytics for å kunne samle inn verdifull informasjon om bruken av appen slik at vi kan forbedre den eller bygge nye funksjonaliteter. Informasjon vi samler inn omhandler antallet ganger og når verktøy og funksjoner blir brukt i appen, altså ingen data som kan identifisere deg som person.

Posisjon

Appen trenger tilgang til din posisjon for å vise din posisjon i kartet. Om du vil bruke appen til å lage sporinger trenger også appen tilgang til din posisjon i bakgrunnen slik at du kan ha telefonen i lommen når du f.eks går på tur. Vi lagrer ikke data om din posisjon.

Tjenestetilbydere

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi anbefaler at du gjennomgår denne siden regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

Ved e-post: hello@aboveapps.no

Ved å besøke denne siden på vår hjemmeside: https://aboveapps.no