Personvern Fjelltoppjakten

Personvern

Sist endret: 3. februar 2021

Fjelltoppjakten AS drifter nettsiden https://fjelltoppjakten.no og mobilapplikasjonen Fjelltoppjakten for iOS og Android.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling og bruk av personopplysninger når du bruker vår tjeneste.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke appen, godtar du innsamlingen og bruken av informasjon i samsvar med personvernet. Med mindre annet er definert i personvernreglene, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken, de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser.

Innsamling og bruk av data

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre brukere:

Navn, epostadresse og sted.

Brukere av appen står fritt til å bruke eget navn eller et fiktiv navn som f.eks «Turgåer» eller «Anonym».

Ved innsjekk på en fjelltopp lagres tidspunkt for innsjekk sammen med et valgfritt bilde som bruker selv kan velge å laste opp.

Brukerens navn og data om innsjekker blir tilgjengelig på brukerens profil. Denne kan også søkes opp og er synlig for andre brukere av appen. Denne informasjonen er også tilgjengelig i appens egne ledertavler. Bilder som blir lastet opp kan også bli brukt som forsidebilder for fjell.

Vi bruker også Google Analytics for å kunne analysere data om bruk slik at vi kan forbedre appen. Informasjon vi samler inn omhandler antallet ganger og når verktøy og funksjoner blir brukt i appen, altså ingen data som kan identifisere deg som person.

Vi selger ikke data til noen tredjeparter.

Tjenestetilbydere

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye personvernreglene på denne siden.

Vi anbefaler at du gjennomgår denne siden regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

Ved e-post: fjelltoppjakten@gmail.com

Ved å besøke: https://fjelltoppjakten.no