Personvern for Above

Personvern

Sist endret: 25.september, 2018

Hjelmeland Aboveapps drifter nettsiden https://aboveapps.no og mobilapplikasjonen Above – Høyde over havet for iOS og Android.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling og bruk av personopplysninger når du bruker vår tjeneste.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke appen, godtar du innsamlingen og bruken av informasjon i samsvar med personvernet. Med mindre annet er definert i personvernreglene, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken, de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser.

Innsamling og bruk av data

Appen i seg selv samler ikke inn data om verken deg eller din bruk. Alle data du oppretter i appen lagres kun lokalt på din telefon, dette gjelder også kartfliser.
Vi bruker Google Analytics for å kunne analytiske data og verdifull informasjon slik at vi kan forbedre appen. Informasjon vi samler inn omhandler antallet ganger og når verktøy og funksjoner blir brukt i appen, altså ingen data som kan identifisere deg som person.

Tjenestetilbydere

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Google Ads

Appen viser annonser fra tredjepartsprodukter og tjenester. Ved å godta disse personvernsreglene samtykker du til oss og våre annonseringspartnere som samler og bruker informasjon om deg for å forbedre annonsering, målretting og målesystemer, slik at vi kan vise deg relevante tredjepartsannonser i appen.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi anbefaler at du gjennomgår denne siden regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

Ved e-post: ivan@aboveapps.no

Ved å besøke denne siden på vår hjemmeside: https://aboveapps.no